Reţeta este foarte simplă. Avem nevoie de:
- 200g brânză feta;
- 200g brânză de vaci;
- 3 ouă;
- 1 pachet aluat pentru foietaj;
- 50g unt;
- parmezan.
Brânza feta se sfărâmă şi se amestecă cu brânza de vaci, apoi se adaugă 2 ouă întregi bătute bine. Se întinde alatul, se unge cu puţin unt topit, apoi se pune puţină compoziţie şi se împătureşte. Marginile le-am uns cu puţin albuş de ou ca să nu se dezlipească, apoi le-am presat cu furculiţa.
Se aşează într-o tavă cu hârtie de copt, se ung cu ou bătut şi se presară parmezan pe deasupra.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCx8kAAafj6wpKa6kKF_2S6DgNZA9ApGesQ87zEZ2JpiBUMCLxrIIk5i4p9SSwGnmSb5kpTFHwLKoXN-jppFIASB5oNqMnmbbCYdqudtLdIKDF6qWI0-yHiKDbg7CtLXVzfDLYQQalihY/s200/Presentation1.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHJBzeHJVz6GXYriRgT7Oz9K6z7f_BwDpKjwZn0T5wJZNMRKOyURudGHzx73hfIFhj6GLS1Ii9vIHnoGBdIb6UvSgMlpR9Vi50vLDdseYWYkJRVdQZfghnkipHTbmObuPbvRAc9jxrdQQ/s200/Presentation2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnQUhF_O5N-d_eg16C5rWFzjJdCmhTRnBUM1UcjXm0pzE20XylxY9U9VZk0WScwbR_wfdBZZv0D6quZBVeVaDT9F3XoKNUzHQyFrN42TRQzkX9wpcPYpChyXjf5RN-8n4ZdkDxLHRlRyI/s200/Presentation3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheCH1nGhIHUJ3WXIMgxvZ2Mfu6guMvdPTo8FoMsvIy1tYBOxFjndXfkYDoPYyVsz-V9ruH8k6NHuHZSeTNCcspcJt8LBogC8a5Fg-8mEo_YJFxyrm43OeGylyx_P30e2LsnCaTEcm1wgY/s200/Presentation5.jpg)
Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade până se rumenesc puţin. Se servesc calde.
POFTĂ BUNĂ!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXmmebcXgc1nGtVsXO-I00HFCz5SJcN3QMf2MKLErNQDpa6Ty_IpAnspwZbGw0dEynIiZ_fmhGtitfkg7AqH3H-XldfIdxkUHqWf2hTJTcgB0cBDxjuNMrm2_cw3oLZ5xb3O7H4iSskys/s200/Presentation6.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjEoVm4Rq4TrS8996NtsC6WHUyMouqqSw7E-UfU3io83GZKERQPe4WDQ64XDP6gK7xKOwNat5gJqw_IEQgziunBb-utWw6vKjhF7uH1ddzwVbqenuEBEMyw86F5DKFnxyif3bVnLeWG9w/s200/Presentation8.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxAc1i2fDNoe-PMnz-isZ1GzO5AVmqcpCYVaxnpQCFz_QVTy1nx7pjR34NB0Pifa0Uy3icstPzN0cpAaiNQbW5QUbNHF_TFB7LaDkt9ZUrQ6U_pHvYvqbuYtUWWp2xM8kv3STAGJkX4AU/s200/Presentation9.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiV-km3IbIyt6eWezazpLJpTJD_95zqc5kbhLRjEbQnSnLxtBP9Yk2Yej1wzwZjw-KMmJsfwwCe2MhZpbkGxKx4VGi2unb81UpteYn6aQfRWj_JZ2mV2gswLHGtlfMdvky3-qwhyphenhyphenE8liOo/s200/Presentation7.jpg)
Un comentariu:
Dupa dieta,sigurat ca o incerc reteta ta.Imi aduc aminte de pateurile cu brinza din Romania,si deja poftesc.Mersi frumos
Trimiteți un comentariu