Se spală şi se curăţă cartofii, se taie rondele şi se pun într-o tavă pe hârtie de copt. Se presară pe deasupra boia de ardei dulce, boia de ardei iute, usturoi, oregano, sare, iar apoi punem pe fiecare felie de cartof câte o bucăţică de unt. Se dau la cuptor la 200º pentru 20-25 min.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8lRx6aQ0znEJlHB29SKpe4FqNDZ0mcTaWWGhUqIuEMWEpvBGWbe3mSqkmBTuv36GWoasEJSnnHiJr1NYrgnK3mAlyga3y_qLNvToo1rDmN4sllkj8Jdxu5eC44aFQCyvSWrHfPsLGGwY/s200/Presentation7.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJSww7aOg3mhIGjSc-zEcgSkmtTKvr4E7N9mBBnQwqGgcHBciMORQRWx6MTiBodbP5K8-LX6cyPnyjF4Jg9Xc3spAQbCdXO8ezCRh7QJQ7j-2eVJSDcO2yawhnrRI88QAhoYDbYClpQKQ/s200/Presentation8.jpg)
Se scot şi se pune pe fiecare felie de cartof câte o bucaţică de caşcaval şi se mai lasă la cuptor cam 10 min. (Dacă nu sunteţi siguri că s-au copt puteţi să-i gustaţi înainte de a-i scoate.) Aceşti cartofi pot fi folosiţi cu succes pe post de garnitură la diferite mâncăruri.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkNf_-gp-R6VCu36oaWDHjys6N3LDkanJ_Mf3yrUFbHrrdhyphenhyphenliyu1Lti7UXbvN6eY2DT1OX7O8V5HkGJwRu5QC5K5xhdZ3EgpAVmVusutvoyNhSoR4kxJoZNh1S_d9yls4pEBvI7ZTzF4/s200/Presentation9.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEJ8hsfxN1K3a3C0Xomq_1UlePFyn_EggAP7SS_sd-n4-A1TPTwJ8Peh3S8oQZgGu54ofWnDsdPVyXJEK_uiZGWCu-jlomWjIxeWjbAVlwxcxbcsTmoVHhXW0ZxBx4sGEIMpvKGHrd1YI/s200/Presentation11.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu